Tgrt Haber
12 Haziran 2021 16:50

Mahallenin kabusu: Araçlara zarar veren karga çetesi

İngiltere'de Milton Keynes'de bulunan mahalle sakinleri, araçlarına sürekli zarar verenlerin bir grup karga olduğunu fark edince şaşkınlığa uğradı.

Mahallenin kabusu: Araçlara zarar veren karga çetesi
karga,ingiltere

Milton Keynes'de aynı sokakta bulunan araçlara her gün zarar verilmeye başlandı. Mahalle sakinleri vandallığın sebebinin bir grup serseri olduğunu düşündü. Fakat gerçek bambaşka çıktı.3 tane karganın araçlara zarar verdiği ortaya çıktı.

Bazı araçlar ise birkaç kez hedef alındı. 56 yaşındaki Dave King'in lüks aracı bunlardan biriydi. King, konuya ilişkin "Onlar küçük vahşiler. Plan yapıyorlar gibi. Çatıda oturup bizi izliyorlar” dedi. Kraliyet Kuşları Koruma Derneği, kargaların çiftleşme mevsiminde yuvaları korumaya çalıştıkları için böyle bir yöntem uyguladıklarını söyledi. Araçları hedef almalarındaki neden ise arabaların camlarında kendi yansımalarını bir başka karga sanmaları olduğu anlaşıldı. Milton Keynes'deki komşular artık silecekleri çöp poşetlerine sarmak zorunda kaldı.

Mahallenin kabusu: Araçlara zarar veren karga çetesi

Mahalle sakinlerinden 33 yaşındaki Kurtis Morgan da şunları söyledi: “Başlangıçta çocuklar olduğunu varsaydık. Hasarı onarmak için para ödemeye devam etmemiz ise komik değil."

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...