Tgrt Haber
24 Ocak 2022 16:42

Mail ararken milyoner oldu! Günler sonra fark etti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Michigan eyaletinde bir kadın, günler sonra milyoner olduğunu bir mail ararken şans eseri öğrendi.

Mail ararken milyoner oldu! Günler sonra fark etti
mail,,spam,,zengin,

ABD'nin Michigan eyaletindeki Oakland County'deki 55 yaşındaki Laura Spears, zengin olduğunu spam (istenmeyen posta) mailleri arasında bir mail ararken fark etti. Spears, günler sonra 3 milyon dolarlık piyango ödülü kazandığına dair gelen maili, elektronik posta kutularında istenmeyen veya bilinmeyen kişilerden gelen, genelde reklam amaçlı portaların otomatik olarak yönlendirildiği spma kutusunda olduğunu gördü.

Mail ararken milyoner oldu! Günler sonra fark etti

Yılbaşında katıldığı çekilişte, 6 rakamın 5'ini bilerek kazandığı ödülü geçen hafta alan Spears, ödülü ailesiyle paylaşacağını ve erken emekli olmayı planladığını ifade etti. Spears, artık spam kutusunu düzenli olarak kontrol edeceğini dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...