Tgrt Haber
28 Mart 2014 14:42

Malezya Havayollarına ait sanılan yeni cisimler bulundu

Kayıp Malezya uçağını Güney Hint Okyanusu'nda arama çalışmaları genişletilirken, bölgede yeni cisimlerin bulunduğu bildirildi.

Malezya Havayollarına ait sanılan yeni cisimler bulundu
kaybolan uçak,malezya uçağı,kayıp uçak,yeni cisimler,malezya havayolları

Avustralya Sahil Güvenlik Yönetimi, twitter hesabından, Batı Avustralya’nın başkenti Perth’in 2 bin 500 kilometre güneybatısında Güney Hint Okyanus’unda devam eden çalışma alanının genişletilerek 1100 kilometre kuzeydoğuya kaydırıldığını açıkladı. Arama çalışmalarına katılan Yeni Zelanda askeri uçağı ise yeni bölgede 11 nesne saptarken, bunların kayıp uçakla bağlantılı olup olmadığının tespitinin yarına kadar süreceği belirtildi. Malezya ve Avustralyalı yetkililer, radar verileri ışığında, uçağın daha hızlı uçtuğu, bu nedenle daha fazla yakıt kullanmış olduğu ihtimali üzerine, arama çalışmalarının yeni bölgelerde yoğunlaşacağı açıklamasını yapmıştı. Malezya Havayolları'na ait Boeing 777, 8 Mart'ta Kuala Lumpur'dan Çin'in başkenti Pekin'e gitmek üzere havalandıktan kısa bir süre sonra radardan kaybolmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...