Tgrt Haber
09 Ocak 2015 16:52

Market saldırganı Coulibaly, Sarkozy'den iş istemiş

Fransa'nın başkeni Paris'teki ikinci rehin alma olayından sorumlu tutulan iki isimden biri olan Amedi Coulibaly'nin 2009'da Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile görüştüğü ortaya çıktı.

Market saldırganı Coulibaly, Sarkozy'den iş istemiş
fransa, paris, market saldırısı,

Porte de Vincennes bölgesinde museviler için "helal gıda" anlamına gelen koşer ürünlerinin satıldığı markette meydana gelen rehine olayıyla ilgili olarak Fransız polisi Amedi Coulibaly ve Hayat Boumeddine isimli iki kişinin saldırgan olduğunu açıklamıştı. Saldırgan olduğu iddia edilen 32 yaşındaki Amedi Coulibaly'nin 2009 yılında  Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile görüştüğü ortaya çıktı. Sarkozy'nin o dönem bir grup genci davet ettiği ve o gençlerden birinin Amedi Coulibaly olduğu belirtildi. Fransız basınında yer alan haberlere göre Coulibaly, yaptığı konuşmada şakayla karışık Sarkozy'den kendisine iş bulmasını da istemiş.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...