Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Haziran 2021 13:21

İngiltere ihanet skandalıyla çalkalanıyor

İngiltere yeni bir skandalla çalkalanıyor. Ülkenin Sağlık Bakanı Matt Hancock’un eşini evli olan danışmanıyla aldattığı ortaya çıktı.

İngiltere ihanet skandalıyla çalkalanıyor
matt hancock,,ingiltere,,aldatma,

İngiltere'de salgınla mücadelede sık sık eleştirilen Sağlık Bakanı Matt Hancock, bu kez ihanet skandalıyla gündemde. Bakanın 15 yıllık eşini, evli danışmanıyla aldattığı görüntüler ortaya çıktı. İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock danışmanıyla dudak dudağa yakalandı.

42 yaşındaki Hancock, üç çocuk sahibi olduğu 15 yıllık eşi Martha Hancock’u aldattı. İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre Hancok, danışmanı Gina Coladangelo ile ilişki yaşıyor. İkilinin 6 Mayıs’ta ofisin önünde öpüştükleri anlar kameralara yansıdı.

İngiltere ihanet skandalıyla çalkalanıyor

Evli ve üç çocuk annesi olan 43 yaşındaki Gina, aynı zamanda Hancock’un üniversiteden de arkadaşı çıktı. Hancock’un ihanet skandalına karşı nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...