Tgrt Haber
27 Temmuz 2021 12:04

Tayland'ı maymunlar bastı birbirleriyle savaşmaya başladılar

Tayland'da doğal yaşam alanlarında yiyecek bulamayan yüzlerce maymun sokağa döküldü, birbirleriyle savaşmaya başladı.

Tayland'ı maymunlar bastı birbirleriyle savaşmaya başladılar
tayland,maymun

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Tayland'da sokaklar bomboş kaldı. İnsanlardan boşalan sokakları maymunlar doldurmaya başladı. Yüzlerce maymun Tayland sokaklarında yiyecek aramaya başladı, yiyecek bulamayınca ise birbirlerine saldırmaya başladılar.

Tayland'ın Lopburi kentinin sokaklarını istila eden maymunlar, açlık nedeniyle giderek saldırganlaşmaya başlayınca halk neye uğradığını şaşırdı. İlk kez maymunları bu kadar saldırgan gördüğünü söyleyen vatandaşlar, küçük bir muz için onlarca maymunun birbirleriyle savaştığını söyledi.

Tayland'ı maymunlar bastı birbirleriyle savaşmaya başladılarYetkililer, maymunların çok kaldıkları için doğal yaşamlarını terk edip kente indiklerini açıkladılar. Koronavirüs nedeniyle Tayland'da azalan turist sayısı da maymunların çete halinde kente inmesine neden oldu. Turistler, Tayland'da maymunları düzenli olarak besledikleri için maymmunlar yılın büyük bir bölümünde aç kalmıyorlardı. 

Tayland'ı maymunlar bastı birbirleriyle savaşmaya başladılarTayland halkı, arabalarıyla seyir halindeyken maymunların arabaların üzerine tırmanmaları ve bir anda yola fırlamaları nedeniyle zorluk yaşadıklarını söyledi. Sürücüler, o anları cep telefonlarıyla kayda aldı ve görüntüler sosyal medyada birçok kez paylaşıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...