Tgrt Haber
15 Kasım 2021 12:21

Meghan Markle'ın mesajları ortaya çıktı: Ailesi Prens Harry'i sürekli azarlıyordu

Londra'da Meghan Markle'ın Associated Newspapers Limited'a açtığı davada, Markle'ın mesajları ve e-mail postaları ortaya çıktı. Prens Harry'nin ailesi tarafından sürekli azarlandığı ise mesajlardan anlaşıldı.

Meghan Markle'ın mesajları ortaya çıktı: Ailesi Prens Harry'i sürekli azarlıyordu
meghan markle,prens harry,ingiltere,thomas markle,mesaj

Sussex Düşesi Meghan Markle'ın Associated Newspapers Limited'a açtığı dava İngiltere'nin başkenti Londra'da görüldü. Davada Markle'ın mesajları ve e-postaları sunuldu ve Prens Harry'nin eşi nedeniyle ailesiyle sıkıntılar yaşadığı ortaya çıktı. Londra Temyiz Mahkemesi'nin yayımladığı mesaj ve e-postalara göre Prens Harry, Meghan Markle'ın babasıyla ilişkisi nedeniyle Kraliyet ailesi tarafından sıklıkla azarlanmış. 

Meghan Markle'ın özel hayatın gizliliği gerekçesiyle açtığı davada yayımlanan belgelerde Markle'ın Prens Charles'ın eşi Prens Harry'yi çiğnediğini düşündüğü açıkça ortaya çıktı. Mesajlara göre Markle, eski iletişim şefi Jason Knauf'a, kendisi hakkında röportajlar veren babası Thomas Markle'a bir not yazmak istediğini belirtiyor.

Meghan Markle'ın mesajları ortaya çıktı: Ailesi Prens Harry'i sürekli azarlıyordu
Meghan Markle ve Prens Harry

Markle'ın söz konusu mesajında şu ifadeler yer alıyor:

''Bunu yapmama neden olan şey Harry'nin çok acı çektiğini görmem. Babası Prens Charles'la geçirdiği haftadan ve durumu sürekli açıklamasından sonra bile ailesi bağlamı unutuyormuş gibi görünüyor. 'Meghan onun yanına gidip bunu durduramaz mı?' diye sormaya devam ediyorlar.''

Meghan Markle'ın mesajları ortaya çıktı: Ailesi Prens Harry'i sürekli azarlıyorduThomas Markle (Meghan Markle'ın babası)

''Meseleyi anlamıyorlar bu yüzden en azından not yazarsam Harry bunu ailesine söyleyebilecek. 'Babasına bir mektup yazdı ama röportaj vermeye devam ediyor' diyebilecek. Bu şekilde hareket ederek eşimi sürekli azarlanmaktan korumuş olurum ve belki de pek mümkün görünmese de bu, babamın bir süreliğine durmasını sağlar.''

Öte yandan Britanyalı yargıç Şubat 2019'da Markle'ın düğününden sonra babasına gönderdiği ve Associated Newspapers Limited'ın yayımladığı mektuba dair davada Markle'ın lehine karar vermişti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...