Tgrt Haber
19 Ekim 2021 09:11

Meksika'da gece kulübüne silahlı saldırı: Araçtan inip katlettiler

Meksika'nın Moelia kentinde bir gece kulübünün önünde bekleyen vatandaşlara silahlı saldırı düzenlendi. Beyaz bir araçtan inip kalabalığa ateş edildi, 6 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Meksika'da gece kulübüne silahlı saldırı: Araçtan inip katlettiler
meksika,,saldırı,,gece kulübü,

Meksika'nın Michoacan eyaletinde bulunan Morelia'da ''Cantina La 25'' adlı gece kulübüne yerel saatle 03.30 sularında silahlı saldırı düzenlendi. Gece kulübüne beyaz renkli araçla gelen saldırganlar, gece kulübünün önünde bulunanlara rastgele ateş açtı. Saldırı anında 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. 

Olay yerine gelen acil yardım ekipleri, yaralıları ambulansla bölgedeki çeşitli hastanelere kaldırdı. Yaralılardan 3'ü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, ölü sayısı 6'ya çıktı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde saldırganların olay yerine beyaz bir araçla geldiği, saldırı sırasında olay yerinden uzaklaşmaya başlayan aracın saldırıdan kaçan bir kişinin üzerine yürüdüğü ve saldırganların sonrasında farklı iki araçla olay yerinden ayrıldığı görüldü.

Meksika'da gece kulübüne silahlı saldırı: Araçtan inip katlettiler

Morelia polisi tarafından yapılan açıklamada, saldırganların olay yerinden kaçmak için kullandıkları iki aracın trafiğe kapalı bir alanda ele geçirildiği belirtildi. Michoacan Eyaleti Başsavcılığı ise, saldırganların kimliklerinin henüz tespit edilemediğini açıkladı. Başsavcılık, olayla ilgili tüm gerçekleri açığa çıkartmak için soruşturma başlatıldığını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...