Tgrt Haber
26 Ocak 2022 11:30

Meksika'daki hapishanede kavga çatışmaya dönüştü: 9 ölü 7 yaralı

Meksika'da bir hapishanede mahkumlar arasında çıkan kavga çatışmaya dönüştü. Çatışmada 9 kişi öldü, 7 kişi ise yaralandı.

Meksika'daki hapishanede kavga çatışmaya dönüştü: 9 ölü 7 yaralı
meksika,,çatışma,,hapishane,

Meksika'daki hapishane çatışmalarına yenileri eklendi. Dün sabah saatlerinde Colima Sosyal Yeniden Bütünleşme Merkezi'nde mahkumlar arasında çıkan kavga çatışmaya evrildi. 9 mahkum çatışmada hayatını kaybetti, 7 mahkum ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

SİLAH SESLERİ YÜKSELDİ

Mahkumlar arasındaki çatışma, silah seslerinin duyulması ardından fark edildi. Cezaevine çok sayıda güvenlik gücü gönderilirken, çatışma yaklaşık bir saat sonra kontrol altına alındı ve asayiş yeniden sağlandı.

Eyalet Kamu Güvenliği Bakanı Manuel Llerandi Ruiz, yapılan soruşturma kapsamında, olayların sorumlusunun Jalisco Yeni Nesil Karteli olduğunu belirtti. Bakan Ruiz ayrıca, çatışma sonrasında ele geçirilen tabanca, bıçak ve cep telefonlarının saldırıdan önce cezaevine dışarıdan sokulduğunun da tespit edildiğini açıkladı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...