Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Haziran 2021 15:24

Meksika'nın ölüm otoyolu! En az 50 kişi kayıp

Meksika'da bir otoyol ''Ölüm otoyolu'' olarak adlandırılmaya başlandı. Son olarak bir anne ve iki çocuğu kayıplara karıştı.

Meksika'nın ölüm otoyolu! En az 50 kişi kayıp
meksika,kayıp,otoyol

Geçtiğimiz altı ay boyunca Meksika'nın sanayi merkezi Monterrey ile sınır şehri Nuevo Laredo arasında 3 saatlik yolculuk yapan yolcular arasında artan kayıplar çoğaldı. Yerel yönetimler, endişeli ailelerin çağrısına kulak verdi ve kayıplarla mücadele için ortak bir program açıkladı.

Associated Press'e göre, 5 kişi 'Ölüm otoyolu'nda kaybolduktan sonra ortaya çıktı. Kaybolan kişiler, bulunduklarında silahlı adamların kendilerini otoyolda durduklarını ve dövdüklerini üstelik araçlarını çaldıklarını söylediler. Fakat diğer kayıp kişilere ne olduğunu bilmediklerini söylediler.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILDI

Kayıpların çoğunun Monterrey'in bulunduğu, Nuevo Leon'dan olduğuna ve kartelin çoğunlukta olduğu Nuevo Laredo şehrine yaklaşırken veya çıkarken kayboldukları düşünülüyor.

 

The Mirror'ın haberine göre, kayıplardan yarım düzinesinin de ABD vatandaşları veya sakinleri olduğuna inanılıyor. Kayıplar arasında 39 yaşındaki Teksaslı anne Gladys Perez Sanchez ve iki çocuğu 16 yaşındaki John Carlos Gonzalez ve dokuz yaşındaki Michelle Christina Duran da bulunuyor.

En son 13 Haziran'da Nuevo Leon'daki Sabinas Hidalgo'daki aile üyeleriyle yaptıkları bir ziyaretten sonra görüldüler. FBI, Cuma günü ailenin ve kullandıkları arabanın sarı bir 2014 Chevrolet Sonic resmini paylaştıkları için bilgi talebinde bulundu.

Nuevo Leon hükümeti, Nuevo Laredo'nun bulunduğu Tamaulipas'taki yetkililerle Cuma günü, otoyol boyunca polis ve güvenlik artırıldığından ortak olduğunu duyurdu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...