Tgrt Haber
15 Temmuz 2021 16:42

Merkel gözlerini açamadı

Almanya Başbakanı Angela Merkel, vatandaşlarla çevrim içi düzenleyen bir toplantıda uyuyakaldı. Merkel’in uyukladığı anlar kameralara yansırken o anlar sosyal medyada olay oldu.

Merkel gözlerini açamadı
Merkel,Almanya

Alman televizyonları tarafından yayınlanan ve Almanya Hükümeti’nin resmi sitesine yüklenen bir buçuk saatlik toplantı videosunda Merkel’in olarak oldukça enerjik ve neşeli olduğu görüldü. Merkel’in aradan geçen bir saatlik soru-cevap maratonuyla birlikte giderek yorulduğu ve uykusunun geldiği görüldü.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Toplantının sonlarına doğru koronavirüs salgını ile ilgili yönelttiği soruya Merkel'in neredeyse uyuduğu, gözleri kapanırken son anda toparlandığı ve kendini uyanık tutabilmek için gözlerini ovuşturması dikkatlerden kaçmadı. Merkel'in bu uyuklayan hali özellikle Almanya'da birçok kişi tarafından sosyal medya yoluyla paylaşıldı. Alman liderin emeklilik zamanının geldiğiyle ilgili verdiği karara bu görüntüler üzerine destek yağdı.

Merkel gözlerini açamadı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...