Tgrt Haber
19 Mart 2017 06:07

Merkel'in bakışları sosyal medyayı salladı

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Trump'ın kızı Ivanka Trump'a bakışlarıyla da gündem oldu.

Merkel'in bakışları sosyal medyayı salladı
merkel,angela merkel

Trump yönetiminde resmi bir unvanı olmayan ABD Başkanı'nın kızı Ivanka Trump, Beyaz Saray'da gerçekleşen ve Merkel ile Trump da dahil ABD'nin iş dünyası liderlerinin katıldığı toplantıda hazır bulundu. Toplantıda esnasında Merkel'in, Ivanka Trump'a attığı bakışlar sosyal medyada çok konuşuldu. Kendisine ait mücevher ve moda firması olsa da, Ivanka Trump'ın ABD'deki üstdüzey iş adamlarının ve siyasetçilerinin yer aldığı toplantıda bulunabilmesi soru işaretleri oluşturdu. Öte yandan birçok gözlemci, yuvarlak masa toplantısında, Ivanka Trump ile Angela Merkel'in yan yana geldiği oturma düzenini eleştirdi.

Ivanka Trump daha önce de üstdüzey bir Beyaz Saray toplantısına katılmıştı. Ivanka Trump'ın Şubat'ta düzenlenen toplantıda, Kanada Başbakanı Justin Trudeau'ya bakışları çok konuşulmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...