Tgrt Haber
20 Ağustos 2021 12:42

New York metrosunda korku dolu anlar! Raylara düştü son anda kurtarıldı

Amerika, New York metrosunda bilincini kaybeden bir kişi, raylara düştü ve son anlarda kurtarıldı.

New York metrosunda korku dolu anlar! Raylara düştü son anda kurtarıldı
new york,,metro,,amerika,

New York'un Bronx bölgesinde bir metro istasyonunda korku dolu anlar yaşandı. Metro istasyonundaki 60 yaşındaki yolcu bilincini kaybetti ve yüzüstü bir şekilde raylara düştü. Metronun surağa gelmesine saniyeler kala bir polis memuru, raylara atladı. Polis memuru tek başına bilincini kaybeden yolcuyu kaldıramayınca bir kişi daha raylara indi. Bu esnada metro istasyonunda bulunan diğer polis memurları el fenerleriyle gelmesi beklenen metroya işaret verdi.

Bir polis memuru ve vatandaş, bilincini kaybeden yolcuyu platforma çıkarmayı başardı, saniyeler sonra ise durağa metro geldi. Hızlı müdahale, raylara düşen yolcunun hayatını kurtardı.

Raylara inen polis memuru Lupen Lopez, "Hiç düşünmeden hepimiz eğitildiğimiz şekilde olaya müdahale ettik" diye konuştu. Diğer polis memuru Richardo Peguero ise "Ne zaman bir vatmanın dikkatini çekmek isterseniz, el fenerinizi soldan sağa sallarsınız. Bunun metroyu yavaşlatmak ve durdurmak anlamına geldiğini bilirler" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...