Tgrt Haber
19 May 2022 09:42 - Güncelleme : 19 May 2022 09:51

Mezuniyet töreninde silahlı saldırı

İngiltere’de bir lisenin gerçekleştirdiği mezuniyet töreninde silahlı saldırı düzenlendi. Bir kişi hayatını kaybederken bir kişi ise ağır yaralandı.

Mezuniyet töreninde silahlı saldırı
mezuniyet töreni,silahlı saldırı

İngiltere’nin Tennessee şehrindeki Riverdale Lisesinin düzenlendiği mezuniyet töreninde silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırı esnasında bir kişi hayatını kaybederken bir kişi ise ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan kişinin hayati tehlikesi bulunuyor. Olay, Riverdale lisesinin mezuniyet törenini düzenlediği Middle Tennessee Eyalet Üniversitesinde gerçekleşti. Rutherford County Polis Ofisi Dan Goodwin, olayın tenis kortlarının yakınında meydana geldiğini açıkladı.

Goodwin ayrıca saldırıyı düzenleyen silahlı kişinin kaçak olduğunu söyleyerek vatandaşları uyardı. Basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Bu gece Middle Tennessee Eyalet Üniversitesi'nde yaşanan silahlı saldırı toplumumuz için bir trajedi. Sevilen birini kaybeden aile ve yaralanan kurbanla birlikte yas tutuyoruz" dedi.

TAM MEZUNİYET FOTOLARI ÇEKERKEN

Murfreesboro Polis Departmanının saldırıyı bulmak için çalışmaları ve araştırmaları devam ediyor. Olayın tanığı olan bir kişi "Sadece korktum ve dehşete düştüm çünkü gerçekten olay yerinde olan insanları tanıyorsun. Bunun nasıl olduğunu hayal bile edemiyorum. Bu sadece trajik" dedi. Başka bir kişi ise aileler mezuniyet töreni bitirip fotoğraf çekerken "beş el silah sesi" duyduklarını söyledi.

Kaynak: Mirror
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...