Tgrt Haber
01 Ekim 2021 12:00

Miami'de bir garip olay: Uçak inince kanadına çıktı gözaltına alındı

ABD'nin Miami şehrindeki havalimanında terminale yaklaşan uçaktaki bir yolcu, acil çıkış kapısından uçağın kanadına çıkınca polis tarafından gözaltına alındı.

Miami'de bir garip olay: Uçak inince kanadına çıktı gözaltına alındı
abd,miami,uçak

ABD'nin Florida eyaletinde bulunana Miami Uluslararası Havalimanı'nda ilginç anlar yaşandı. Kolombiya'dan gelen uçak iniş yaptıktan sonra terminale doğru ilerledi. O esnada bir yolcu, ail çıkış kapısını açarak uçağın kanadına çıktı.

O anlar bir cep telefonu kamerasına yansırken, Miami-Dade polisi tarafından yapılan açıklamada, yolcunun kanatta yürüdükten sonra bir alana atladığı ve tehlikede olduğunu söylediği belirtildi. Güvenlik görevlisiyle karşılaşan yolcunun tekrar tehlikede ve yardıma ihtiyacı olduğunu söyleyerek yardım istediği ifade edildi.

Miami'de bir garip olay: Uçak inince kanadına çıktı gözaltına alındı

Yolcunun ABD Gümrük ve Sınır Koruma görevlileri tarafından gözaltına alındığı aktarıldı. Gözaltındayken kendini kötü hissettiğini söyleyen yolcu, hastaneye götürüldü.

American Airlines tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Miami'de uçaktan inerken, 920 sefer sayılı uçuşta bir müşteri, acil çıkış yoluyla uçaktan indi. Müşteri, kolluk kuvvetleri tarafından hemen gözaltına alındı. Ekip üyelerimize ve kolluk kuvvetlerine hızlı müdahalesi için teşekkür ederiz.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...