Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Ekim 2021 17:07

Alkolü bıraktıktan sonra metal yemeye başladı! Midesinden 1 kilodan fazla çivi ve bıçak çıkarıldı

Litvanya'da mide ağrısı şikayetiyle ambulansla hastaneye kaldırılan bir hastanın alkolü bıraktıktan sonra metal yemeye başladığı öğrenildi. Ameliyata alınan hastanın midesinden bir kilogramdan fazla vida, çivi ve bıçak çıkarıldı.

Alkolü bıraktıktan sonra metal yemeye başladı! Midesinden 1 kilodan fazla çivi ve bıçak çıkarıldı
çivi,,bıçak,,metal,,mide,,ameliyat,,litvanya,

Litvanya'da mide ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran hastanın tomografisini çeken doktorlar, gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü. Derhal ameliyata alınan hastanın midesinden çivi, vida, bıçağın da aralarında bulunduğu 1 kilogramdan fazla yabancı cisim çıkarıldı. 3 saat süren operasyon sonrasında hastanın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Litvanya'daki Klaipeda Üniversite Hastanesi'nde meydana gelen olayda doktorlar, erkek bir hastanın midesinden çivi, vida, somun, ağaç vidası ve bıçağın da aralarında bulunduğu 1 kilogramdan fazla yabancı cisim çıkardı. Ameliyatı yapan doktorlardan Sarunas Dailidenas, hastaların nadiren yabancı cisim yuttuğunu, ancak ameliyatını gerçekleştirdikleri söz konusu hastanın durumunun yuttuğu nesnelerin ağırlığı açısından istisnai bir durum olduğunu söyledi.

OPERASYON 3 SAAT SÜRDÜ

İsmi açıklanmayan hastanın midesindeki bazı cisimlerin 10 santimetre uzunluğunda olduğunu belirten Dailidenas, cisimleri endoskopik yöntemle çıkarmanın mümkün olmaması nedeniyle ameliyata karar verdiklerini kaydetti. Hastanın mide ağrısı şikayetiyle ambulansla hastaneye getirildiğini ifade eden Dailidenas, 3 saat süren operasyonun ardından hastanın durumunun iyi olduğunu vurguladı.

ALKOLÜ BIRAKTIKTAN SONRA BAŞLADI

Ameliyat olan kişinin alkolü bıraktıktan sonra metal nesneleri yutmaya başladığını belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...