Tgrt Haber
25 Kasım 2017 12:22

Mısır ordusundan teröristlere karşı hava saldırısı

Mısır ordusu, Ariş kentindeki Ravda Camisi'ne yönelik bombalı ve silahlı saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden bazılarının etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Mısır ordusundan teröristlere karşı hava saldırısı
mısır,

Ordu Sözcüsü Albay Tamir er-Rufai, yaptığı yazılı açıklamada hava  kuvvetlerinin teröristleri takip ettiğini, Ariş'in El-Hades bölgesinde yerlerini  tespit ettikten sonra saldırganların içinde bulunduğu bazı araçları imha ettiğini  belirtti.

Rufai, hava saldırısında araçlardaki teröristlerin etkisiz hale  getirildiğini ifade ederken, sayıya ilişkin bilgi vermedi.

Ordu Sözcüsü ayrıca bölgede yapılan arama ve tarama faaliyetlerinde  silah ve cephanelik bulunan bazı terör hücrelerinin de hedef alındığını kaydetti.

Dün cuma namazı vakti Ariş kentindeki Ravda Camisi'ne yönelik bombalı  ve silahlı saldırıda 235 kişinin hayatını kaybettiği, 109 kişinin yaralandığı  açıklanmıştı. Saldırıyla ilgili olarak ülkede 3 günlük ulusal yas ilan edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...