Tgrt Haber
02 Kasım 2015 14:56

Mısır TV'sinde Sisi'yi kızdıracak AK Parti yorumu!

Mısırlı ünlü gazeteci, 'Türkler, bugün Erdoğan ile devam etme kararı aldı ama onlarda seçim sonuçları kan ile devşirilmedi. Ne tanklar ne de silahlar konuştu' diyerek ülkesindeki darbeyi eleştirdi.

Mısır TV'sinde Sisi'yi kızdıracak AK Parti yorumu!
mısır tv, erdoğan yorumu, sisi,

Muhammet Nasır kendi ülkesiyle Türkiye'yi kıyaslayarak, "bizim Türklerden ne eksiğimiz var" diye sordu ve "kusuruma bakmayın Türkiye'deki Ak Parti'nin bu galibiyeti beni biraz üzdü, üzüldüm ama Türk halkına değil, kendi halkıma üzüldüm, kendi memleketime üzüldüm. Çünkü bizim sokaklarımız da İstanbul sokakları gibi olabilirdi, çoluk çocuk seçim sonuçlarını kutlayabilirdik. şimdi dönün ve kendi halinize biz bakın. rahatlık içinde yaşıyor olabilirdik. çocuklarımız ölmemiş olurdu" dedi.
MISIRLILARA SORDU, "TÜRKLERİ HİÇ KISKANMIYOR MUSUNUZ"
Mısırlı gazeteci canlı yayında Mısırlılara seslenerek, "Türkleri hiç kıskanmıyor musunuz" diye sordu ve "şimdi size soruyorum Türklerin siyasi sistemleri, ekonomik sistemleri, güçleri sizi kıskandırmıyor mu? Türkler parlamentoda birlik içindeler ve hepsi biliyor ki cumhuriyet onların değerleri" ifadelerini kullandı.
"TÜRKLERDE EGEMENLİK MİLLETİN YA BİZDE KİMİN?"
Mısırlı sunucu "Türkiye'de egemenlik milletindir bizde ise kime ait" diye sorarak, "bizim hükümetlerimiz hep başkalarının güdümü altında. 1909'da bile parlamentomuz İngiliz uşaklığı yapıyordu, ne zamana kadar sessiz kalacaksınız kardeşim, ne zamana kadar vatanına sahip çıkmayacaksın" öz eleştirisinde bulundu.
Kaynak : Haber7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...