Tgrt Haber
04 Mart 2014 17:50

Mısır'da 84 kişinin gözaltına alındığı bildirildi

Mısır'da yapılan operasyonlarda 'terör ve suç örgütü üyesi' oldukları iddiasıyla 84 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Mısır'da 84 kişinin gözaltına alındığı bildirildi
mısır'da gözaltılar sürüyor, mısır'da ihvan'a operasyon, mısır'da operasyon,

Ordu Sözcüsü Albay Ahmed Muhammed Ali, sosyal paylaşım sitesindeki hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, ordunun Eş-Şarkıyye ve Dekahliye illerinde bugün düzenlediği operasyonlarda, aralarında "terörist eylemleri finanse etmek"le suçlanan 6 Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) yöneticisinin de bulunduğu 30 kişiyi gözaltına aldığını belirtti. Ali ayrıca, ordunun dün İçişleri Bakanlığı'nın desteğiyle İsmailiyye, Port Said ve Dimyat illerinde düzenlediği operasyonlarda "terör ve suç örgütü üyesi" olmakla suçlanan 54 kişinin gözaltına aldığını ifade etti.
Mısır ordusu, emniyet teşkilatının da işbirliğiyle, silahlı saldırıların faillerini bulma gerekçesiyle çeşitli bölgelerde operasyonlarını sürdürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...