Tgrt Haber
15 Aralık 2015 11:35

Moskova’da TIR şoförleri eylemde

Moskova’da TIR şoförleri tırların karayolları için ödeme yapmalarını öngören 'Platon' uygulamasına karşı eylem yapıyorlar. Çoğu Rusya vatandaşı TIR şoförlerin yaptığı eylemi desteklemekte...

Moskova’da TIR şoförleri eylemde
moskova, TIR şoförleri, eylem,

MR7.ru sitesinin verdiği bilgiye göre, 4 Aralık’ta Moskova’da TIR şoförleri tırların karayolları için ödeme yapmalarını öngören “Platon” uygulamasına karşı eylem yapıyorlar. Onlarca kamyon yolu kapattığından dolayı Leningradskoye karayolu üzerinde trafik durdu. On kilometrelik araç kuyruğunun söz konusu olduğu trafikte arabalar hiç kımıldamıyor.
Tanıklar olayı: “Leningradskoye karayolu ve MKAD yollarının kesiştiği noktada TIR şoförleri eyleme başladılar.” şeklinde aktardılar. Ayrıca, söz konusu bölgeye on tane askeri aracın hareket ettiği de görüldü. Başka bir tanık VK.ru sayfasında: “MKAD tarafına polis eşliğinde 10 askeri araç ilerledi” diye yazdı.

(QHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...