Tgrt Haber
06 Ekim 2021 09:04

Muğla'daki orman yangını kontrol altına alındı

Muğla'nın Dalaman ilçesinde gece saatlerinde ormanlık alanda yangın çıktı. Alevleri söndürmek için çok sayıda ekip seferber olurken, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yangının bu sabah kontrol altına alındığını duyurdu.

Muğla'daki orman yangını kontrol altına alındı
muğla,orman yangını

Muğla'nın Dalaman ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale edildi.

Atakent Mahallesi Dereköy mevkisinde gece saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle hızla yayılan yangına, 5 ilk müdahale aracı, 53 arazöz, 17 su tankeri, 10 dozer, itfaiye ekipleri ile yangın söndürme işçilerince müdahalede bulunuldu.

Muğla'daki orman yangını kontrol altına alındı

YANGIN KONTROL ALTINDA

Havanın aydınlanmasıyla 3 uçak ile 16 helikopter de söndürme çalışmalarına katıldı. Ekipler, yangını söndürmek için yoğun çaba harcadı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bu sabah saat 10.20 sıralarında yaptığı açıklamada yangının kontrol altına alındığını duyurdu. Bakan Pakdemirli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gece başlayan Muğla Dalaman Sırmadere yangını kontrol altınal alındı. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...