Tgrt Haber
15 May 2022 23:29 - Güncelleme : 15 May 2022 23:56

Elon Musk, 'çakmasıyla' tanışmak istediğini açıkladı, sosyal medya çalkalandı

Tesla ve Spacex CEO'su Elon Musk, kendine bire bir benzeyen ve sosyal medyada videoları milyonlar izlenen Çinli genç Yilong Ma ile tanışmak istediğini açıkladı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Elon Musk, 'çakmasıyla' tanışmak istediğini açıkladı, sosyal medya çalkalandı
Elon Musk,Tesla,SpaceX

Tesla ve Spacex CEO'su Elon Musk'a benzerliğiyle tanınan ve kısa sürede bir fenomene dönüşen Çinli sosyal medya kullanıcısı Yilong Ma'nın videoları izlenme rekorları kırıyor. Çinli gencin videoları 'gerçek' Elon Musk'a kadar ulaşmış, o da “Belki kısmen Çinliyim” diyerek esprili bir paylaşım yapmıştı.

"EĞER GERÇEKSE TANIŞMAK İSTERİM"

Sosyal medyanın gündemine yerleşen konuşma sonrası Elon Musk, Çinli benzeri ile tanışmak istediğini açıkladı. 

Gerçek Elon Musk, bu hafta "Çinli Elon Musk"ı bir "yem" olarak kullanıp kullanmamayı soran bir Twitter kullanıcısına cevap verdi. Musk ise mayilong kullanıcı adıyla TikTok'ta milyonlarca izlenen videolar paylaşan Çinli benzeri Yilong Ma ile tanışmak istediğini söyledi. Elon Musk, kullanıcıya verdiği cevapta "Bu adamla (eğer gerçekse) tanışmak isterim." dedi.

"SEN BENİM KAHRAMANIMSIN"

Ma ise Çin'in Twitter'ı Weibo'da paylaştığı gönderide "Ben buradayım. Ben de seni görmeyi çok istiyorum! Seni seviyorum, sen benim kahramanımsın" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...