Tgrt Haber
02 May 2014 07:47

Müslüman olan kızını öldürdü

Ürdün'de Hristiyan bir babanın, İslamla ilgili katıldığı bir konferans sonrası Müslüman olmaya karar veren kızını başına taşla vurarak öldürdüğü iddia edildi.

Müslüman olan kızını öldürdü
ürdün,hristiyan bir baba,islamla ilgili katıldığı konfans,kız

Ürdün'de, Hristiyan bir genç kızın Müslüman olmasının ardından babası tarafından öldürüldüğü öne sürüldü.Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Ürdün Üniversitesi'nde İslam ile ilgili bir konferansa katılan Hristiyan bir kız, Müslüman olması üzerine babası tarafından başına taşla vurularak öldürüldü.Olaya tepki gösteren bir grubun, Aclun kentindeki kiliseye baskın girişiminde bulunduğu ifade edildi.Hristiyan kızın babası tarafından öldürülmesini protesto eden ve kiliseyi basmaya çalışan eylemcilerin, güvenlik güçlerinin engeliyle karşılaştığı bildirildi.Ürdün makamlarından konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...