Tgrt Haber
24 Şubat 2017 12:17

Musul Havalimanı tamamen kontrol altında! | Son dakika

Musul'dan son dakika haberi geldi. Uluslararası haber ajansları Irak Güçleri'nin Musul Havalimanı'nı terör örgütü DEAŞ'tan alarak tam kontrolü sağladığını bildirdi.

Musul Havalimanı tamamen kontrol altında! | Son dakika
musul havalimanı,

Musul'dan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Iraklı bir komutanın Irak güçlerinin Musul Havalimanı'nda tamamen kontrol sağladığını söylediği iddia edildi.

40 IRAK ASKERİ HAYATINI KAYBETTİ

Musul’un batı kesiminde Irak’la DEAŞ arasında süren yoğun çatışmalarda Irak silahlı güçlerinden 40 askerin hayatını kaybettiği bildirildi. Askeri kaynaklar, Musul havaalanı, şeker fabrikası, Me’mun mahallesi ve Gazlan askeri üssünde yoğun çatışmaların sürdüğünü açıkladı. Savaş helikopterleri, Irak ve koalisyon güçlerine ait uçakların şehrin kuzey batısında birkaç noktayı bombaladığı belirtildi. DEAŞ, havaalanının Irak kuvvetlerinin girdiği kısmı ve şeker fabrikasını bombalarken, içinde bir yüzbaşının da bulunduğu 4 Irak askeri hayatını kaybetti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...