Tgrt Haber
18 Haziran 2020 21:42

Nancy Pelosi: Trump, zihinsel olarak başkanlık için hazır değil

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'un kitabında ABD Başkanı Donald Trump hakkındaki açıklamalarına değinerek, Trump’ın başkanlık için zihinsel olarak, hazır biri olmadığı iddiasında bulundu.

Nancy Pelosi: Trump, zihinsel olarak başkanlık için hazır değil
abd,,nancy pelosi,,abd seçim,,donald trump,

Eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'un kitabı ABD’de krize neden oldu. ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, Bolton'un kitabında ABD Başkanı Donald Trump hakkındaki açıklamalara değinerek, Trump’ın başkanlık için zihinsel olarak, hazır biri olmadığı iddiasında bulundu. Pelosi, “Başkana yapılan suçlamaların yakın takipçisi olacağız. Soruşturmaları ve Başkan Trump'ın davranışlarını demokrat parti olarak gözetlemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Meclis Başkanı Pelosi, “Kitapta, Başkan Trump, hakkındaki iddialar etik olarak uygun değil ve ABD Başkanı olmaya zihinsel olarak hazırlıksız olduğunu gösteriyor. Başkan Trump, ABD Senatosundaki cumhuriyetçiler tarafından da önemli ölçüde başkanlık için yeterli görünmüyor” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...