Tgrt Haber
07 Mart 2014 11:58

Narışkin, 'Kırım ve Sivastopol'de referandumu destekleyeceğiz'

Rusya Devlet Duması Başkanı Narışkin, 'Rusya, Kırım ve Sivastopol halkının özgür ve demokratik seçimini destekleyecektir' dedi.

Narışkin, 'Kırım ve Sivastopol'de referandumu destekleyeceğiz'
kırım'daki referandum, rusya referandumu destekleyecek, rusya'dan referanduma destek,

Rusya Devlet Duması Başkanı Sergey Narışkin, Rusya’nın Kırım ve Sivastopol halkının özgür ve demokratik seçimini destekleyeceğini bildirdi. Narışkin, Kırım Yüksek Konseyi Başkanı Vladimir Konstantinov ile görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada, Kırım halkının güvenliğini sağlamaya yönelik çabaları anlayışla karşıladıklarını belirterek, "Kırım yönetiminin, Kırım halkının görüşlerini esas alarak referandum yapma arzusu doğal ve anlaşılabilir. Rusya, Kırım ve Sivastopol halkının özgür ve demokratik seçimini destekleyecektir” dedi. Kırım Yüksek Konseyi Başkanı Konstantinov da Kırım Parlamentosu’nca alınan karara ilişkin Moskova yönetiminin düşüncelerini öğrenmek için görüşmeler yaptığını ifade etti ve "Biz konumumuzu belirledik ve Moskova’nın göstereceği reaksiyon bizim için çok önemli” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...