Tgrt Haber
09 Ocak 2022 09:56

Navigasyon yüzünden ölümle burun buruna geldi! 3 gün asılı kaldı

Çin'in Changzhi şehrinde navigasyonun yanlış yönlendirdiği TIR, uçurumun kenarında 3 gün boyunca asılı kaldı. TIR'da bulunan şoför ve diğer yolcu ise yara almadan TIR'dan çıkmayı başardı.

Navigasyon yüzünden ölümle burun buruna geldi! 3 gün asılı kaldı
navigasyon,tır,çin,uçurum

Çin'in Shanxi eyaletine bağlı Changzhi şehrinde bir TIR şoförü, navigasyonun kurbanı oldu ve sarp kayalıklar arasındaki dar yol girdi. Navigasyonun yanlış yönlendirdiğini anlayan TIR şoförü geri manevra yapmak isterken ölümle burun buruna geldi. TIR, uçurumun kenarında asılı kaldı. 

Şoför ve araçta bulunan diğer yolcu kamyondan çıkmayı başardı. Aracını kurtarmak için yardım çağıran şoför, navigasyon uygulamasının ağır vasıtalara uygun rotalara ayarlanmadığını söyledi.

Navigasyon yüzünden ölümle burun buruna geldi! 3 gün asılı kaldı

3 GÜN SONRA KURTARILDI

Uçurum kenarında asılı kalan kamyon 3 gün sonra 3 iş makinesiyle kurtarılırken, Pingshun ilçe polisi dar güzergahın ağır vasıtalar için uygun olmadığını belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...