Tgrt Haber
12 Kasım 2015 00:31

Netanyahu ve Kerry 'Filistin' için bir araya geldi

Netanyahu, ABD Dışişleri Bakanı Kerry ile 'Batı Şeria'daki Filistinlilerin yaşam şartlarının iyileştirilmesi, şiddetin dozunun düşürülmesi ve barış müzakerelerini' görüştü.

Netanyahu ve Kerry 'Filistin' için bir araya geldi
netanyahu, kerry,

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD ziyareti kapsamında Filistin'de yaşanan son gelişmeleri ele almak üzere Dışişleri Bakanı John Kerry ile bir araya geldi. İsrail Kanal 7 televizyonunda yer alan habere göre, Başbakan Netanyahu, Kerry ile gerçekleştirdiği görüşmede, "Batı Şeria'daki Filistinlilerin yaşam şartlarının iyileştirilmesi, şiddetin dozunun düşürülmesi ve barış müzakereleri" konularını masaya yatırdı.

Maariv gazetesinde yayımlanan haberde ise Netanyahu'nun, Avrupa Birliği tarafından İsrailürünlerine yönelik alınan yaptırım kararının kınanması için ABD'den talepte bulunduğu bilgisine yer verildi.Haberde, Kerry'nin de uluslararası boykotu engellemek için İsrail tarafının bir an önce barış müzakerelerine dönmesi çağrısında bulunduğu ifade edildi.Avrupa Birliği (AB) bugün İsrail'in, işgal altında tuttuğu Batı Şeria'daki yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde üretilen ürünlerde "İsrail malı" etiketi kullanılmasını engelleyen karar almıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...