Tgrt Haber
09 Ocak 2022 23:20

Son dakika! New York'ta facia: 19 katlı binada çıkan yangında ölü ve yaralılar var

Son dakika haberi: ABD’nin New York kentinde 19 katlı apartmanda çıkan yangında 9’u çocuk 19 kişinin hayatını kaybetti. New York tarihinin en büyük yangın facialarından biri olarak kayıtlara geçen olayda Belediye Başkanı Eric Adams, "Bu New York şehrinin korkunç, acılı bir anı. Sayılar korkunç" ifadelerini kullandı.

Son dakika! New York'ta facia: 19 katlı binada çıkan yangında ölü ve yaralılar var
New York,abd,yangın

New York'ta 19 katlı bir apartmanda çıkan yangında aralarında çocukların da olduğu 19 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi yaralandı. Şehir merkezine bağlı Bronx kentindeki binada çıkan yangında çok sayıda apartman sakini mahsur kaldı. 

200'DEN FAZLA İTFAİYECİ KATILDI

New York İtfaiye Departmanı (FDNY) tarafından yapılan bilgilendirmede, 911 aramasından 3 dakika sonra olay yerine ulaşıldığı ve 200'den fazla itfaiyecinin söndürme faaliyetlerine katıldığı bildirildi. New York Belediye Başkanı Eric Adams, yangında aralarında çocukların da olduğu 19 kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı. 

NEW YORK TARİHİNİN EN BÜYÜK FACİALARINDAN BİRİ

New York tarihinin en büyük yangın facialarından biri olarak kayıtlara geçen olayda hayatını kaybedenler arasında dokuz çocuğun bulunduğu öğrenildi.

BELEDİYE BAŞKANI ADAMS: SAYILAR KORKUNÇ

Olay yerinde konuşan Belediye Başkanı Eric Adams, "Bu New York şehrinin korkunç, acılı bir anı. Sayılar korkunç. Hayati tehlikesi bulunan 32 kişi var" ifadelerini kullandı.

Son dakika! New York'ta facia: 19 katlı binada çıkan yangında ölü ve yaralılar var

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...