Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Kasım 2021 13:30

New York'ta markete molotof kokteylli saldırı

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York şehrinde bulunan bir markete molotof kokteyliyle ateşe verildi. Marketin içindekiler canlarını zor kurtarırken o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

New York'ta markete molotof kokteylli saldırı
new york,,abd,,molotof kokteyli,,saldırı,

New York'ta bir markete, içerisinde iki kişi varken molotof kokteylli saldırı düzenlendi. Saldırgan, marketin kapısını açarak içeriye molotof kokteyli fırlattı. Market alevlere teslim olurken, ikincisini atmaya hazırlanan saldırgana o anlarda dışarda bulunan bir kişi engel oldu. 

Saldırganın elinden düşen molotof kokteyli alev alarak park halindeki araca doğru yayıldı. Markettekiler ise canlarını zor kurtardı. Kaçmak isterken alevlerin arasından atlayıp dengesini kaybederek yere düşen bir kişi, hemen toparlanıp dışarı çıkmayı başardı.

New York'ta markete molotof kokteylli saldırı

Diğer kişi ise rafların üzerinden atlayarak dışarı çıktı. Yangın, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Can kaybı yaşanmayan saldırıda 1 kişi hafif şekilde yaralanırken, 38 yaşındaki saldırgan gözaltına alındı.

New York'ta markete molotof kokteylli saldırı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...