Tgrt Haber
03 Kasım 2014 18:32

Nikoliç, 'Türkiye ile ilişkilerimizin bozulması zor'

Sırbistan Cumhurbaşkanı Tomislav Nikoliç, "Türkiye ile Sırbistan arasındaki ilişkiler çok iyi. Bu ilişkilerin bozulması zor" dedi.

Nikoliç, 'Türkiye ile ilişkilerimizin bozulması zor'
Sırbistan, tomislav nikoliç, Dış Politika Haberleri,

Nikoliç, Sırbistan'da farklı alanlarda yatırım yapmayı planlayan Teyo Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Korkmaz ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Cumhurbaşkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Nikoliç'in Türk şirketlerinin Sırbistan'da yatırım yapma konusunda gösterdikleri ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdiği belirtilerek, Nikoliç'in "Türkiye ile Sırbistan arasındaki ilişkiler çok iyi. Bu ilişkilerin bozulması zor" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Sırbistan'ın Türkiye ile ilişkilerini geliştirme amacında olduğunu belirten Nikoliç'in devlet olarak ülkedeki yabancı yatırımlar için daha uygun koşullar oluşturmak adına önemli reformlar yaptıklarını vurguladığı ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, Teyo Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Korkmaz'ın da Sırbistan'da yatırım yapma isteğini dile getirdiği belirtilirken, bu yatırımların tekstilden altyapıya, enerjiden madenciliğe birçok alana yayılabileceğini söylediği kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...