Tgrt Haber
16 Kasım 2014 19:19

Obama, asker gönderme şartını açıkladı

ABD Başkanı Obama, IŞİD'in nükleer silah elde etmesi halinde IŞİD'e karşı savaşmak için asker gönderebileceklerini söyledi."

Obama, asker gönderme şartını açıkladı
obama,asker gönderme,şart,açıklama,

ABD Başkanı Barack Obama, G20 zirvesinin kapanışının ardından düzenlediği basın toplantısında gelen bir soru üzerine, koşullar değişirse IŞİD'e karşı savaşmak için asker gönderebileceğini söyledi. Obama bu koşullara örnek olarak IŞİD'in nükleer silah elde etmesini gösterdi.
"NÜKLEER SİLAH ELDE EDERLERSE..."
Bir soru üzerine IŞİD'e karşı savaşmak için ABD askerlerini bölgeye göndermek istemediğini yineleyen Obama, koşulların her an değişebileceğini ve ABD kara birliklerinin konuşlandırılmasının gerekebileceğini söyledi. Farazi bir örnek verenObama, IŞİD'in nükleer silah elde etmesi gibi bir durumda birlikleri bölgeye göndermekte tereddüt etmeyeceklerini fakat eğitilen Irak güvenlik güçlerinin görev almasını istediklerini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...