Tgrt Haber
24 Eylül 2014 18:24

Obama Rusya'yı eleştirdi, Lavrov yüzünü kapattı

ABD Başkanı Barack Obama'nın Rusya'yı eleştirdiği sırada Sergey Lavrov'un yüzünü kapatması dikkat çekti.

Obama Rusya'yı eleştirdi, Lavrov yüzünü kapattı
birleşmiş milletler, BARACK OBAMA, ABD, Amerika haberleri, Amerika,

ABD Başkanı Barack Obama, Birleşmiş Milletler’de topluluğun diğer üyelerine hitap etti. Obama, tüm dünyada sınırları aşan güvenlik tehditlerine dikkat çekti. Hiçbir ülkenin bir başka ülke üzerinde karar hakkı olmadığının altını çizen ABD Başkanı, Rusya’nın Ukrayna kriziyle ilgili olarak "Güçlünün güçsüzü ezdiği bir düzen" ifadesini kullandı. Obama, Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesiyle ilgili "Hiçbir Ulus bir başkasının toprağına saldırarak hak iddia edemez. Son dönemde Rusya'nın Ukrayna'daki hamleleri bu düzene karşı gelmiştir. Ukrayna halkı reforma talebiyle sokağa çıkınca cumhurbaşkanları kaçtı. Daha sonra Kırım ihlak edildi. Rusya ayrılıkçıları desteklemek için bölgeye silah gönderdi. Bölgede sivil bir uçak düşürüldü. ABD, büyük ulusların küçük ulusları ezmediği bir düzeni temsil ediyor. ABD ve müttefikleri Ukrayna'yı desteklemeye devam edecektir" dedi.
LAVROV YÜZÜNÜ KAPATTI
Obama'nın Rusya'ya yönelik eleştiriler yönelttiği sırada, Rusya Dıışileri Bakanı Sergey Lavrov'un elini yüzüne kapatması dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...