Tgrt Haber
13 Kasım 2015 00:55

Obama'nın Türkiye programında dikkat çeken detay

G20 zirvesi için Türkiye'ye gelecek olan ABD Başkanı Obama'nın programında Putin detayı dikkat çekti.

Obama'nın Türkiye programında dikkat çeken detay
obama, türkiye,

Beyaz Saray yetkilileri, Antalya'da düzenlenecek G20 Liderler Zirvesi sırasında ABD BaşkanıBarack Obama ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ikili görüşme yapacağını bildirdi.Beyaz Saray'daki günlük basın toplantısına, Basın Sözcüsü Josh Earnest'ın yanı sıra Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Susan Rice ve yardımcısı Ben Rhodes da katılarak, Obama'nın seyahat planı hakkında bilgi verdi.

OBAMA'NIN PROGRAMINDA PUTİN'LE GÖRÜŞME YOK

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Susan Rice ise ABD Başkanı Obama ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in G20 Liderler Zirvesi esnasında görüşüp görüşmeyeceği yönündeki soru üzerine de Obama'nın programında böyle bir resmi görüşme bulunmadığını bildirdi.
 
DOĞRUDAN GÖRÜŞME OLABİLİR

Rice, "Fakat G20 ve birçok liderin katıldığı uluslararası toplantılarda sıkça görüldüğü gibi doğrudan görüşme yapmak için bolca fırsatları olacağını bekliyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...