Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Kasım 2021 14:24

Oğlunun ardından Donald Trump da Alec Baldwin'i hedef aldı

ABD'deki Rust filminin setinde yaşanan kazara cinayetin başrolü Alec Baldwin'i Donald Trump da hedef aldı. Üstelik Baldwin'e dair şüpheleri yoğunlaştıracak yeni bir iddia da ortaya attı.

Oğlunun ardından Donald Trump da Alec Baldwin'i hedef aldı
alec baldwin,abd,film,set,cinayet

Dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin'in hem yapımcısı hem de oyuncusu olduğu Rust filminin setinde yaşanan korkunç kazanın ardından yeni bir iddia ortaya atıldı. Baldwin, kurusıkı silahtaki gerçek mermiyle filmin görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne neden oldu, yönetmen Joel Sozua'yı ise yaraladı. 

Ölümlü kazada silaha gerçek merminin nasıl konduğu konusunda ise tüm oklar setin silah sorumlusu Hannah Gutierrez-Reed'e döndü. Reed, avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada kazanın olduğu gün silahı kontrol ettiğini söyledi ve ''Asıl soru bu kurşunu oraya kim neden koydu olmalı'' dedi.

Reed'in bu sözleri olayla ilgili "kaza mı sabotaj mı" sorusunun sorulmasına neden oldu.

TRUMP: O SORUNLU BİR ADAM

ABD'nin eski başkanı Donald Trump, bir programda yaptığı açıklamada ise Alec Baldwin'i hedef aldı. Trump,  "Onu yıllarca izledim, o sorunlu bir adam" ifadelerini kullandı. Ayrıca silahın içerisindeki kurşunların onun tarafından yerleştirilmiş olabileceğini de öne sürdü.

Oğlunun ardından Donald Trump da Alec Baldwin'i hedef aldı

KAZARA CİNAYET MAHKEMEYE TAŞINIYOR

ABD basınında yer alan haberlere göre, Hutchins'in eşi avukat tuttu ve trajediyi mahkemeye taşıma kararı aldı. Aynı haberlere göre, 'ihmal sonucu ölüme sebebiyet verme' iddiası ile açılacak olan dava, aralarında Alec Baldwin'in de olduğu pek çok kişiyi hakim karşısına çıkacak.

TRUMP'IN OĞLU DA BALDWIN'İ HEDEF ALMIŞTI

Trump Jr. ''Silahlar insanları öldürmez; Alec Baldwin insanları öldürür'' yazılı tişört giydi. Bununla da sınırlı kalmayan Trump Jr. sahip olduğu çevrimiçi mağazada bu tişörtü satışa sundu.

Oğlunun ardından Donald Trump da Alec Baldwin'i hedef aldı

28 dolardan satılan tişörte sosyal medyada tepki gösterenler oldu. Bazı kullanıcılar, Donald Trump Jr'ı bir kadının ölümü üzerinden kar elde etmekle suçladı. Kimileri de, öldürülen görüntü yönetmeninin ailesine, Trump aleyhine dava açma çağrısı yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...