Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Aralık 2013 09:47

Oklahoma zirveyi bırakmıyor

NBA'de Oklahoma City Thunder, sahasında Houston Rockets'ı 117-86 mağlup ederek Batı Konferansı'nın zirvesindeki yerini korudu.

Oklahoma zirveyi bırakmıyor
abd, nba, Oklahoma city, houston rockets, zirveyi bırakmıyor,

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'ne (NBA) 5 maçla devam edildi. Oklahoma City Thunder, milli basketbolcu Ömer Aşık'ın sakatlığı nedeniyle forma giymediği karşılaşmada Houston Rockets'ı mağlup ederek 25. galibiyetini aldı. Oklahoma'nın yıldız oyuncusu Kevin Durant, 33 sayı ve 13 ribaunt ile "double double" yaparken mücadelenin de en skorer ismi oldu. Houston'da Aaron Brooks'un 17, Chandler Parsons ve Omri Casspi'nin 15'er sayısı mağlubiyeti önleyemedi. Batı Konferansı'nda play-off potasında yer alan Golden State Warriors, deplasmanda uzatmaya giden maçta Cleveland Cavaliers'ı 108-104 mağlup ederek üst üste 5. galibiyetini aldı.
Sezonun 19. galibiyetini elde eden Warriors'ta yıldız oyuncu Stephen Curry mücadeleyi "double double" ile tamamlarken, 27 sayı, 11 asist ve 9 ribauntluk bir performans sergiledi. Cleveland'da Tristan Thompson'ın 17 sayı, 12 ribauntluk "double double" performansı ve Kyrie Irving'in 27 sayısı takımının bu sezonki 20. mağlubiyetini engelleyemedi. San Antonio Spurs sahasında Sacramento Kings'i 112-104'lük skorla geçti. Maç boyunca yüksek yüzdeyle şut atan Manu Ginobili'nin 28 sayılık performansı, ev sahibi ekibe galibiyeti getirdi. Spurs bu sonuçla Batı Konferansı'nda 24. galibiyetine imza atarak Oklahoma City Thunder ve Portland Trail Blazers'ın ardından üçüncü sıradaki yerini korudu. Sezonun 20 mağlubiyetini alan Sacramento Kings'te ise DeMarcus Cousins'ın 29, Isiah Thomas'ın 27 ve Rudy Gay'in 24 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...