Tgrt Haber
22 Haziran 2022 09:20 - Güncelleme : 22 Haziran 2022 17:28

Oksijene bağlı yaşayan adam sigara yakmaya çalıştı! Acılar içinde hayatını kaybetti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Pensilvanya eyaletinin North Coventry kasabasında yaşayan bir kişi, evinde oksijen konsantratörü kullanırken sigarasını yakmaya çalıştı ve acılar içinde hayatını kaybetti.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: The Independent
Oksijene bağlı yaşayan adam sigara yakmaya çalıştı! Acılar içinde hayatını kaybetti
abd,sigara

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde akıl almaz bir olay meydana geldi. North Coventry kasabasının Zion Dağı Bulvarı'nda yaşayan bir adam, hayatının hatasını yaptı. Oksijen konsantratörü kullanırken sigara yakmaya çalışan adam, bir anda alevler içinde kaldı. Yetkililer, olay yerine geldiklerinde adama kalp masajı yapmaya çalıştıklarını ardından adamı hastaneye kaldırdıklarını belirttiler.

Açıklamada "Olay yerine varıldığında, Goodwill Ambulansı'nın sağlık görevlileri erkek mağdura kalp masajı yapıyordu. Polise, mağdurun oksijen için nazal kanül takılıyken sigara yakmaya çalıştığı ve bunun da erkek kurbanı yaralayan oksijen kaynaklı bir aleve neden olduğu bilgisi verildi" ifadeleri yer aldı. 

İlk müdahalenin evde yapılmasının ardından hasteney kaldırılan adam, aldığı yaralar nedeniyle hayata tutunamadı.

OKSİJEN ALEVLERİ YAYDI

Fort Worth Star-Telegram'ın haberine göre, Yangından Korunma Derneği, oksijenin kendisi yanıcı olmasa da alevlerin büyümesine ve yayılmasına yol açan bir hızlandırıcı görevi gördüğünü belirtiyor.

Fazla oksijen ayrıca, insan saçı ve cildi de dahil maddelerin alev alma derecesinin düşmesine neden oluyor.

Kaynak: The Independent
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...