Tgrt Haber
28 May 2022 09:35 - Güncelleme : 28 May 2022 09:46

Okul katliamında çarpıcı detay… Saldırıdan arkadaşının kanıyla kurtuldu

Teksas’da yaşanan okul saldırısında ortaya çıkan detaylar yürekleri parçaladı.  19 öğrenci ve 2 öğretmenin hayatını kaybettiği olayda hayatta kalanların anlattıkları kan dondurdu. 

Okul katliamında çarpıcı detay… Saldırıdan arkadaşının kanıyla kurtuldu
Texas,okul saldırısı

24 Mayıs’ta ABD’nin Teksas eyaletinde 19 öğrenci ve 2 öğretmenin hayatını kaybettiği korkunç bir katliam meydana geldi. Hayatta kalanların anlattığı detaylar ise adeta kan dondurdu. Saldırgan Salvador Ramos’un kendini 4. sınıf öğrencilerinin bulunduğu bir sınıfa kapatarak önüne çıkan herkesi acımasızca vurduğunu olayda ölen çocuklar kadar hayatta kalanların iç acıtıcı. 

11 yaşındaki bir kız öğrenci, Teksas'taki okul saldırısından kendini arkadaşının kanına bulayarak ve ölü numarası yaparak hayatta kaldığını söyledi.  Öğrenci Miah Cerrillo "her şeyin çok hızlı olduğunu" söyledi. Miah, tetikçinin sınıfına girip öğretmenlerini öldürdüğü anları anlattı.

İYİ GECELER DİYEREK VURDU 

Miah Cerrillo, öğretmenlerinden biri okulda bir saldırgan olduğuna dair bir mesaj ilettiğinde sınıfının "Lilo and Stitch" adlı çizgi filmi izlediğini söyledi. Öğretmeni sınıfın kapısına geldiğinde, tetikçi çoktan oradaydı. Çocuk öğretmenine baktığını, ardından katilin kapıdaki pencereden ateş ettiğini söyledi. Miah, katilin öğretmenini sınıflarına geri getirdiğini ve "iyi geceler" diyerek vurduğunu belirtti. Daha sonra sınıfta herkese ateş etmeye başladığını kaydetti. Miah Cerrillo’nun vücuduna kurşun parçaları isabet ettiği ve kollarında ve kafasında yaralar olduğu açıklanmıştı. Cerrillo, saldırganın daha sonra bitişikteki sınıfa gittiğini söyledi. Daha fazla çığlık ve daha çok silah sesi duyduğunu söyledi.

Okul katliamında çarpıcı detay… Saldırıdan arkadaşının kanıyla kurtuldu

KIZIM HALEN SALDIRGANIN GELMESİNDEN KORKUYOR 

Miah, yanın vurulan ve ölen arkadaşının kanını üstüne buladığını ve ölmüş numarasını yaptığını söyleyerek silahlı adamın geri dönüp onu hedef alacağından korktuğunu söyledi.
Miah’nın babası Miguel Cerrillo, kızının öldürülen öğretmenlerinden birinin elinden cep telefonunu aldığını ve 911'i aradığını söyledi. Miguel Cerrillo kızının kendisine silahını almasını söylediğini belirterek kızım “bizi almaya gelecek" dediğini belirtti. 

 

Kaynak: CNN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...