Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Eylül 2021 16:19

Adam öldürmeye teşebbüsten yargılanan kadından cinsel istismar iddiası

Bolu'da 5 arkadaşıyla birlikte darp ettiği adamı ölüme terk eden kadın, savunmasında darp etiği kişi tarafından defalarca cinsel istismara uğradığını ve tehdit edildiğini öne sürdü.

Adam öldürmeye teşebbüsten yargılanan kadından cinsel istismar iddiası
cinsel istismar,darp,bolu

Bolu'da çay ocağı işletmecisi T.A.'yı öldüresiye dövdükten sonra bir parkın bankında ölüme terk eden kadının 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' ile yargılandığı davada cinsel istismara uğradığını söylemesi, davanın seyrini değiştirdi. T.A. tarafından defalarca istismara maruz kaldığını, tehdit edildiğini ve gizlice çektiği ses ve video kayıtları ile kendisine şantaj yapıldığını öne sürdü. 

Geçtiğimiz yıl haziran ayında, merkeze bağlı Pirahmetler köyü mevkiinde meydana gelen olayda, çay ocağı işleten T.A. isimli adamın, yanında çalışan G.G. isimli kadını tehdit ederek cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.

ÖLDÜRESİYE DÖVÜP PARKA ATTILAR

T.A.’nın cinsel istismarlarına maruz kalan G.G., durumu arkadaşları E.B., Y.V., M.Ç., K.H. ve M.A.’ya anlattı. G.G. ve beraberindeki 5 kişi, akşam saatlerinde T.A.’yı Pirahmetler köyü mevkiine götürdü. T.A.’yı darp eden 6 kişi, şahsı daha sonra şehir merkezindeki bir parka bıraktı. T.A., hastanede yapılan tedavisinin ardından kendisini döven şahıslardan şikayetçi oldu.

Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde “adam öldürmeye teşebbüs” suçlamasıyla yargılanan 6 sanığın ilk duruşması görüldü. Duruşmada sanık G.G. isimli kadın, T.A.’nın defalarca cinsel istismarına uğradığını ve asıl mağdurun kendisi olduğunu belirterek, “T.A. isimli şahsın çay ocağında çalışırken kendisi bana tehditle 4 defa cinsel istismarda bulundu. Bu olayda mağdur olan kişi benim. Müşteki durumunda bulunan T.A.’nın benim yerimde, benim de onun yerinde olmam gerekirken, sanık olarak ben yargılanıyorum." dedi.

"KİMİN DÖVDÜĞÜNÜ BİLMİYORUM"

Olayın yaşandığı gün olanları da anlatan şüpheli şöyle konuştu:

"Olay akşamı diğer sanıklarla birlikte T.A. ile yüzleşmek için Pirahmetler köyüne gittik. T.A. ayrıca beni gizlice çektiği video ve ses kayıtlarıyla tehdit ediyordu. Tehditle bana cinsel istismarda bulundu. O gece üzerinden benim vesikalık fotoğraflarım çıkınca kendisine tokat atıp hakarette bulunduğum doğru. T.A.’yı kimin dövdüğünü bilmiyorum. Ayrıca T.A. kendisiyle birlikte olmamam durumunda ailemi dağıtacağını da söyleyip tehditler savurdu”

Duruşma diğer sanıkların da dinlemesinin ardından eksik evrakların tamamlanması için ileri bir tarihe ertelendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...