Tgrt Haber
10 Ocak 2022 15:45

Ölen ablasının eski numarasına mesaj attı cevapla dünyası başına yıkıldı

İngiltere'de ablasının ölümünü atlatamayan Faith Sidman, ablasının eski telefon numarasına mesaj attı. Sidman, aldığı cevapla ise yıkıldı.

Ölen ablasının eski numarasına mesaj attı cevapla dünyası başına yıkıldı
mesaj,,telefon,,numara,

İngiltere'de yaşayan Faith Sidman, başına gelenleri en çok kullanılan sosyal medya platformu TikTok'ta anlattı. Sidman, ablasının ölümünün ardından depresyona girdi, ölümünü atlatmayı başaramadı. Bu yüzden ablasının daha önce kullandığı telefon numarasına sık sık mesajlar atmaya başladı. Sidman, yine bir gün ablasının eski telefon numarasına ''Bugün hep seni düşündüm, seni çok özlüyorum'' yazdı ve yolladı. Bununla da kalmayan Sidman, mesajının ardından da kelebek ve mor kalp emojilerini mesaj olarak attı. 

Sidman'in mesajlarının ardından ablasının eski telefon numarasından, cevap geldi. Numaranın yeni sahibi, kendisine sürekli mesaj atan Sidman'e sinirlendi. Numaranın yanlış olduğunu söyleyen kişi, ''Bu bir iş telefonu, artık mesaj atmayı kes'' yazdı.

Ölen ablasının eski numarasına mesaj attı cevapla dünyası başına yıkıldı

Eski telefon numarasının yeni sahibinden sert bir karşılık alan Faith Sidman, yaşadığı şaşkınlığı takipçileriyle paylaştı. Sidman, numaranın yeni sahibinin kendisine biraz daha nazik davranması gerektiğini söyledi.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...