Tgrt Haber
27 Nisan 2022 10:07 - Güncelleme : 27 Nisan 2022 10:13

Oligarkın ölümünde cinayet şüphesi! Oğlu iddiaları ret etti: Babam bir katil değil

İspanya’da geçtiğimiz hafta karısı ve kızıyla ölü bulunan ve intihar ettiği öne sürülen Rus oligark Sergey Protosenya’nın oğlu Fedor iddiaları reddetti.

Oligarkın ölümünde cinayet şüphesi! Oğlu iddiaları ret etti: Babam bir katil değil

İspanya’nın Katalonya bölgesindeki villasında geçen hafta karısı ve kızını öldürdükten sonra intihar ettiği iddia edilen Rus oligark Sergey Protosenya’nın oğlu Fedor ailesinin öldürüldüğünü öne sürdü. “Babam bir katil değil” diyen Fedor Protosenya, “O annemi özellikle de kız kardeşimi severdi. Kız kardeşim onun prensesiydi. Onlara zarar verecek hiçbir şey yapmazdı” dedi.

ART ARDA İKİ VAKA

Rus gaz devi Novatek’in eski başkan yardımcısı olan Protosenya, 18 yaşındaki Mariya ve karısı Natalya’nın cansız bedenleri evde, kendisi ise bahçedeki ağaçta asılı halde bulunmuştu. İspanyol yetkililer Protosenya’nın kızını ve karısını öldürdükten sonra kendini astığının değerlendirildiğini açıklamıştı.

Öte yandan Protosenya ve ailesinden birkaç gün önce de Gazprombank’ın başkanı Vladislav Avayev ve ailesinin Moskova’da ölü bulunması soru işaretlerini arttırmıştı. İspanyol polisi, ailesinden kimseye ulaşamadığı için endişelenen Fedor’un isteği üzerine villaya gitmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...