Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 May 2022 11:19 - Güncelleme : 17 May 2022 12:56

Rus oligarkın ses kayıtları sızdı: Putin kan kanseri

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yakınlığıyla bilinen bir oligarkın ses kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlarda Rus oligark Batılı iş ortağına, Putin'in kan kanseri olduğunu söyledi. Putin'in son zamanlarda kontrolsüz bir şekilde titremesi ve sürekli bir yerlere tutunmaya ihtiyaç duyması da yeniden gündeme geldi.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: New Lines
Rus oligarkın ses kayıtları sızdı: Putin kan kanseri
vladimir putin,kanser

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yakın ilişkisi olan Rus oligark, Putin'in kan kanserine yakalandığını söyledi. Rus oligarkın ses kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlarda oligark, Putin'in Ukrayna'nın işgali için emir vermeden öncekan kanserine bağlı olarak sırtından ameliyat olduğunu, bu ameliyata ise 'özerl askeri operasyon' ismi verildiğini söyledi. Oligarkın sözleri bunlarla sınırlı kalmadı, kayıtta Rusya'da ekonominin durumu hakkında derin bir hayal kırıklığı olduğunu ve diğer oligarklar adına konuşuyormuş gibi görünerek ''Putin'in ölmesini hepimiz istiyoruz'' dedi.

Oligark, “Putin, Rusya ekonomisini, Ukrayna ekonomisini ve diğer birçok ekonomiyi kesinlikle mahvetti. Sorun kafasında. Bir çılgın adam dünyayı alt üst edebilir" derken duyuldu.

İsmi açıklanmayan oligarkı batılı bir iş insanının kayda aldığını New Lines dergisi yazdı. ABD'li dergi New Lines'ın ele geçirdiği kayıtta oligark, mart ayı ortasında Batılı bir risk sermayedar ile Putin'in sağlını konuştu.

Rus oligarkın ses kayıtları sızdı: Putin kan kanseri

Ses kayıtlarının ortaya çıkmasının ardından Putin'in son zamanlarda çelimsiz görünmesi, titremesi ve sürekli olarak bir yerlere tutunmak istemesi yeniden gündeme geldi. Putin'in katı önlemler alması ve siyasi liderlerle görüşmek için 6 metrelik uzun bir masa kullanması söylentileri daha da güçlendirdi.

''SİNİR SİSTEMİ BOZUKLUĞU BELİRTİLERİ''

Eski MI6 başkanı Sir Richard Dearlove ve daha önce bir NATO danışmanı olan Profesör Gwythian Prins, Putin'in ilerleyen sinir sistemi bozukluğu belirtileri gösterdiğini iddia etti. New Lines, Rusya'nın ana güvenlik kurumu olan Federal Güvenlik Servisi'ndeki (FSB) memurlara Putin'in sağlığı hakkında spekülasyon yapmamalarının söylendiğini aktardı. Araştırmacı gazetecilik grubu Bellingcat'in Rus baş araştırmacısı Christo Grozev, bölge şeflerine başkanın aylarca ömrü kaldığına dair spekülasyonları görmezden gelmelerini söyleyen bir not gönderildiğini söyledi.

Grozev, New Lines'a verdiği demeçte, "Bu talimat tam tersi bir etki yaptı ve çoğu FSB görevlisi birdenbire Putin'in gerçekten ciddi bir tıbbi durumdan muzdarip olduğuna inanmaya başladı” dedi.

Kaynak: New Lines
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...