Tgrt Haber
12 May 2014 11:34

Ölüm döşeğinde mezuniyet töreni

ABD'de ölüm döşeğinde bir anne için, liseyi bitiren kızının mezuniyet töreni okul yönetiminin aldığı kararla hastane odasında yapıldı.

Ölüm döşeğinde mezuniyet töreni
abd, ölüm, mezuniyet töreni, hastane odası,

ABD'nin Maryland eyaletinde, liseyi yeni bitiren bir kızın mezuniyet töreni ölüm döşeğindeki annesi için erkene alınarak hastane odasında yapıldı. Kızının mezuniyetini hasta yatağında gören 48 yaşındaki kadın ise temsili törenden kısa süre sonra hayatını kaybetti. Megan Sugg adlı kızın liseden mezuniyet töreni normal şartlarda 10 Haziran'da olacaktı. Ancak genç kızın 48 yaşındaki annesi Darlene, terminal evresinde kanser hastasıydı ve doktorları kadının o günü göremeyebileceğini belirtmişti. Durumu öğrenen okul müdürü planlanan takvimin dışına çıktı ve sadece Megan için özel bir mezuniyet töreni organize edildi. Annesinin hasta odasında yapılan bu özel mezuniyet töreninde genç kız ve öğretmenleri cübbe giydi, Megan'a diploması takdim edildi. Ölmeden önce kızının mezuniyetine tanık olan kadın, anneler gününden bir gün önce, geçtiğimiz Cumartesi günü hayata gözlerini yumdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...