Tgrt Haber
02 Ocak 2022 14:06

Ölümüne yalnızca 6 hafta kalan annenin sözleri herkesi yıktı

İngiltere'de yaşayan iki çocuklu bir kadına doktorlar yalnızca 6 haftalık ömrü kaldığını söylediler. Rahim ağzı kanseri olan annenin çocukları için söyledikleri ise duyanları gözyaşlarına boğdu.

Ölümüne yalnızca 6 hafta kalan annenin sözleri herkesi yıktı
ingiltere,,anne,,kanser,

İngiltere'de yaşayan 29 yaşındaki Gemma Denham, geçtiğimiz yılın başlarında rahim ağzı kanseri olduğunu öğrendi. İki çocuk annesi, hastalığını öğrenir öğrenmez tedaviye başladı. Tedavi boyunca herhangi bir sorunla karşlaşmayan Denham, bir sabah uyandığında ise sırtından aşağıya doğru inen bir sızı olduğunu fark etti. 

Sırtındaki ağrının hafif olması nedeniyle kanserle bağdaştırmayan Denham, ağrı geçmeyince doktora başvurdu. Denham, acı gerçeği ise bu sırada öğrendi. Genç annenin hastalığı, sırt bölgesinden aşağı doğru ilerlemişti. 

Ölümüne yalnızca 6 hafta kalan annenin sözleri herkesi yıktı

Doktorlar, Denham'ın kenserinin ilerleyen boyutlara ulaştığını, yalnızca 6 haftalık ömrünün kaldığını söylediler. Dailymail'in haberine göre genç kadın, duydukları karşısında yıkıldı ve ağrıyı önemsemediği için pişman olduğunu dile getirdi.

Ölümüne yalnızca 6 hafta kalan annenin sözleri herkesi yıktı

GÖZYAŞLARI İÇİNDE ANLATTI

Denham, iki küçük çocuğuna acı haberini veremediğini gözyaşları içinde şunları söyleyerek anlattı:

 

"Doktorlar, benim durumundaki kişiye kemoterapinin bile işe yaramayacağını söyledi. Ancak benim durumumdaki hastalarla ilgili yapılan bir deney varmış, ona katılıp katılmamak için testlere gireceğim."

''Çocuklarıma daha kötü haberi veremedim. Şu anki tek hedefim, beni güzel hatırlamaları için onlarla iyi vakit geçirmek. En büyük üzüntüm ise çocuklarımın bundan sonraki hayatına bensiz olarak devam edecekleri."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...