Tgrt Haber
02 Aralık 2021 13:27

Omicron hırsızlığı! 'Aşı yapacağız' deyip silahla soydular

Hindistan'da 'Omicron varyantına karşı aşı yapacağız' bahanesiyle eve giren hırsızlar, silahla tehdit edip bir aileyi soydular.

Omicron hırsızlığı! 'Aşı yapacağız' deyip silahla soydular
omicron,,aşı,,hırsızlık,,hindistan,

Hindistan'ın Bangalor şehrinde bulunan Yeswantpur bölgesindeki Brindavan Nagar'da geçtiğimiz günlerde ilginç bir hırsızlık yaşandı. Sampath Singh'in ailesinin evine sağlık görevlileri gibi giyimli üç kişi geldi. Hırsızlar, Covid-19'un Omicron varyantına karşı bölgede aşılama yaptıklarını söyleyerek eve girdiler.

Singh, hırsızlar geldiğinde evde yoktu, eşi Pista Devi kapıyı açtı. Aşı yapmak için geldiklerini söyleyen 3 kişiye kandı ve eve aldı. Hırsızlar, Devi ve Singh'in üvey kızı Raksha'ya varyanta dair sorular sorarak vakit kazandı.

BAŞINA SİLAH DAYADI

Devi, o anlarda eşi Singh'e eve aşı için geldiklerini söylemek amacıyla telefon etmek istedi. Bu esnada hırsızlardan biri Devi'nin başına silah dayadı. Ardından hırsızlar kadını ve kızı bir odaya kilitledi, evden 50 gram altın mücevher aldı.

Devi'nin büyük oğlu Vikram ise bu sırada eve girdi. İçerideki hırsızlardan biri sağlık çalışanı gibi davranmaya devam etti ve Vikram'a aşı yaptırıp yaptırmadığına dair sorular sordu. Vikram, aşı yaptırdığını söyleyince ise hırsızlar hızlıca olay yerinden kaçtı.

Polis, arabayla olay yerinden kaçan hırsızların kimliğinin henüz tespit edilemediğini ve soruşturma başlatıldığını bildirdi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...