Tgrt Haber
04 Temmuz 2021 15:49

Ormanda insan kemikleri bulundu seri katilden şüpheleniliyor

İngiltere Wiltshire'daki M4 otoyolunun Swindon uzantısının yakınındaki bir ormanda insan kemikleri bulundu. Polisler, bir seri katilden şüpheleniyor.

Ormanda insan kemikleri bulundu seri katilden şüpheleniliyor
cinayet,ingiltere,seri katil

İngiltere'de köylüler, ormanlık alanda insan kemiklerine rastladı. Eskiden işlenmiş bir cinayet olduğunu düşünen polisler, bölgede aktif olan bir seri katilin kurbanları olabileceğinden şüphelendi. Bazı yerel köylüler de yeni ortaya çıkarılan kalıntıların, seri katil Christopher Halliwell tarafından atılan bir ceset olabileceğinden endişelendi.

Ormanda insan kemikleri bulundu seri katilden şüpheleniliyor

 

Swindon taksi şoförü 2011'de Sian O'Callaghan'ı ve 2003'te Becky Godden-Edwards'ı öldürdükten sonra iki müebbet hapis cezasını çekiyor.

Halliwell, bir gece taksisine bindiği Sian'ı önce dövdü ardından ise vahşice bıçaklayarak öldürdü. Cesedini ise bir mezarlığa bıraktı. Polisler, Halliwell'in izini sürdü ve yakaladıklarında katil, her şeyi itiraf etti. Halliwell'in yıllar önce de Becky adında birini boğarak öldürdüğü öğrenildi.

Ormanda insan kemikleri bulundu seri katilden şüpheleniliyor

 

The Sun'ın haberine göre, Halliwell'i tanıyan bir kişi şunları anlattı:

''Christopher Halliwell ile bağlantılı olabileceğini düşünüyorum çünkü sık sık o köprüden gelirdi ve oraya park etmiş bir taksi vardı. Diğer araçlar oraya park ettiği için hiçbir şey düşünmüyorsunuz ama yıllar içinde oraya park etmiş bir taksi gördük ve dün kemikler bulunduktan sonra ilk düşüncemiz bu oldu. Buralarda bir yerlerde daha fazla ceset olmalı diye düşündük.''

Polisler ise henüz bir açıklama yapmak için erken olduğunu, araştırmalarının sürdüğünü söylediler.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...