Tgrt Haber
05 Ekim 2021 09:48

Ormanda kaybolan yaşlı adamın hayatını köpek kurtardı

Bursa'da ormanlık alana gidip günlerdir kayıp olan yaşlı adam, tesadüfen sahibi tarafından o bölgede gezintiye çıkarılan köpek tarafından bulundu. Düşme sonucu ormanda mahsur kaldığı belirlenen yaşlı adamın kafa travması geçirdiği öğrenildi.

Ormanda kaybolan yaşlı adamın hayatını köpek kurtardı
bursa,orman,yaşlı adam,köpek

Bursa'da 3 gündür haber alınamayan yaşlı adam bulundu.

KÖPEĞİN TEPKİSİ HAYAT KURTARDI

Uludağ'ın eteklerindeki Kadıyayla civarında köpeğiyle gezmeye çıkan bir kişi, köpeğin olağan dışı tepkiler vermesi sonucu yerde yatan bir adamı fark etti. Yaşlı adamın yaralı olduğunu gören şahıs, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, yaralı kişinin 3 gündür kayıp olan 83 yaşındaki Hasan Savaş olduğunu belirledi.

Ormanda kaybolan yaşlı adamın hayatını köpek kurtardı

Düşme nedeniyle 3 gündür ormanlık alanda mahsur kalan ve kafa travması geçiren Savaş; olay yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra AFAD, NAK, UMKE ve itfaiye ekipleri tarafından yarım saat süren zorlu bir kurtarma operasyonunun ardından hastaneye kaldırıldı. Yaşlı adamın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...