Tgrt Haber
25 Temmuz 2021 14:10

Örümcek adam kostümlü saldırı ilk değilmiş! 'TikTok mafyaları' dehşeti

Kendilerine ''TikTok mafyası'' adını veren örümcek adam kostümlü saldırganların yeni videosu çıktı. İki hafta önce de bir zincir markette dehşet saçmışlar.

Örümcek adam kostümlü saldırı ilk değilmiş! 'TikTok mafyaları' dehşeti
örümcek adam,saldırı

Geçtiğimiz gün Londra'da Asda adlı bir market örümcek adam kostümlü kişiler, tarafından basıldı. Kendilerine ''TikTok mafyası'' diyen saldırganlar, çalışanlara ve içerde alışveriş yapan kişilere saldırmıştı, ortaya çıkan yeni görüntüler bu dehşetin daha önce de yaşandığını gösterdi. İki hafta önce Tesco adlı zincir marketlerin birinde kostümlü kişilerin market içindekilere yumruk ve tekmelerle saldırdığı, markette bulunan nesneleri insanlara fırlattığı ortaya çıktı. 

Örümcek adam kostümlü saldırı ilk değilmiş! 'TikTok mafyaları' dehşetiYine örümcek adam kıyafeti giymiş bir kişi ise bir kadın personeli, yumruklarıyla yere yığıp diğer çalışanlara saldırıyor. Ardından da tekerlekli sandalyedeki adamın kafasına ağır bir cisimle vuruyor. Markettekiler neye uğradıklarını şaşırırken saldırganlar küfürlerle etrafa dehşet saçmaya devam ediyor, giderek şiddetlenen saldırı, marketin içinden depoya taşınıyor. Saldırganlar o anlarda güvenlik görevlilerine de sopa ve yumruklarla vuruyor.

SALDIRGANLARIN AYNI KİŞİLER OLDUĞU DÜŞÜNÜLÜYOR

Süpermarket çalışanına yüksek bir yerden tekmeler savurmaya devam eden saldırganlar, bu anları yine sosyal medya platformu TikTok'ta canlı olarak yayınlıyor. Video, kısa sürede binlerce kişi tarafından izleniyor ve tepkiler çığ gibi büyüyor. Kavganın videosunu paylaşan bir kişi, ''Meslektaşlarına, yaşlılara ve çocuklara saldıran bir grup haydut kesinlikle iğrenç'' yorumunda bulunuyor.

Örümcek adam kostümlü saldırı ilk değilmiş! 'TikTok mafyaları' dehşetiMailOnline'a göre şu anda videodaki kişilerin Asda mağazasındaki kavgaya karışan, aynı kostümlü kişiler olup olmadığını araştırılıyor. MailOnline'a konuşan bir kaynak, "Bunların aynı insan grubu olduğunu düşünüyoruz ve ne gibi önlemler alındığını araştırıyoruz" dedi.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...