Tgrt Haber
06 Temmuz 2021 11:19

Örümcek besleyen kadının evinin hali korkunç her yeri ağ sardı

Avustralya'da bir yıldır örümcek besleyen kadının evinin her yerini ağlar kapladı.

Örümcek besleyen kadının evinin hali korkunç her yeri ağ sardı
örümcek,evcil hayvan,avustralya

Avustralya'da bir kadın Badumna olarak bilinen kara ev örümceğini evinde beslemeye başladığından beri evindeki örümcek ağları temizlemedi. Avustralya, Yeni Zelanda ve Japonya'da yaygın olan bu örümcek, evin her yerinde istediği gibi gezinebiliyor.

Örümcek besleyen kadının evinin hali korkunç her yeri ağ sardıHatta örümceği besleyen kadın evleneceği zaman örümceği erkek arkadaşının evine de götüreceğini söyledi. İlk başta erkek arkadaşının tepki gösterdiğini söyleyen kadın, ''Dehşete kapıldı'' dedi. Fakat zamanla duruma alıştığını şu sözlerle anlattı:

"Eşimin evine taşındığımda ona örümceğimi getireceğimi söyledim. Onu küçük sebze kutularının olduğu bir kaba aldım ve buradaki pencereye fırlattım. Sadece inanamadı.''

Örümcek besleyen kadının evinin hali korkunç her yeri ağ sardıEvcil hayvan olarak örümcek besleyen kadın, şimdilerde örümceği ''küçük kızları'' olarak gördüklerini söyledi.

Erkek arkadaşının örümceği kabullenmesini ise sosyal medya hesabında "Bu gerçek aşkın neler başarabileceğinin bir hikayesi" diyerek yazdı. Sosyal medyadaki paylaşım viral haline geldi ve binlerce kişi tarafından izlendi.

Örümcek besleyen kadının evinin hali korkunç her yeri ağ sardıBu türün genellikle üç yıla kadar yaşadığını açıklayan adam, “Ev örümceklerine alıştım, o evimizin önemli bir parçası haline geldi. Bu yüzden eşimin onu neden getirmek istediğini anlayabiliyorum” dedi.

Örümcek besleyen kadının evinin hali korkunç her yeri ağ sardı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...