Tgrt Haber
24 May 2022 09:19 - Güncelleme : 24 May 2022 09:24

Meksika’nın başkentinde vahşet! Otel basıp, 11 kişiyi öldürdüler

Meksika’da bir otele silahlı saldırı düzenleyen bir grup dehşet saçtı. Etrafa rastgele ateş eden silahlı grup, 11 kişiyi öldürdü, 4 kişiyi de yaraladı.

Meksika’nın başkentinde vahşet! Otel basıp, 11 kişiyi öldürdüler
Meksika,Silah,Saldırı,Otel

Meksika’da son yıllarda artan silahlı saldırılara bir yenisi daha eklendi. Ülkenin haber kaynaklarında yer alan bilgiye göre, başkent Meksiko’nun Lindavista semtinde bulunan bir otele silahlı saldırı düzenlendi.

SALDIRIDAN SONRA OTELİ ATEŞE VERDİLER

Saldırganların etrafa rastgele ateş açtığı olayda, 11 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Resmi kaynaklardan saldırıya ilişkin yapılan açıklamada, zanlıların saldırıdan sonra oteli ateşe verdiği ve etrafından bulunan ili barında yakıldığı aktarıldı.

HESAPLAŞMA KANLI BİTTİ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, sağlık ekipleri de yaralıları hastaneye kaldırdı. Bölgeye çok sayıda güvenlik gücü de sevk edildi. Saldırının organize suç örgütlerinin hesaplaşmasından kaynaklandığı belirtiliyor.

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...